Aksaray Valisi'nden Polislere Moral Yemeği - Son Dakika
Güncel

Aksaray Valisi'nden Polislere Moral Yemeği

Aksaray Valisi\'nden Polislere Moral Yemeği

Aksaray Valisi'nden polislere moral yemeğiAKSARAY VALİSİ Aykut Pekmez, darbe girişiminden sonra yoğun bir mesai altında çalışan polislere moral yemeği verdi.

07.08.2016 02:07

Aksaray Valisi'nden polislere moral yemeği

AKSARAY VALİSİ Aykut Pekmez, darbe girişiminden sonra yoğun bir mesai altında çalışan polislere moral yemeği verdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde düzenlenen yemeği başta Vali Aykut Pekmez ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, amirler ve polisler katıldı. Vali Aykut Pekmez, şunları söyledi

Emniyet teşkilatı zaten normalde de mesai menfuru gözetmeksizin, resmi tatil, bayram gözetmeksizin vatandaşımızın can ve mal güvenliği için çalışan bir teşkilatımız. Ama 15 Temmuz'dan itibaren neredeyse eve gitmeden Türkiye'nin genelinde ve Aksaray'ımızda başta il emniyet müdürümüz, rütbeli personelimiz ve tüm polis arkadaşlarımız görevin başında. 15 Temmuz'da Ankara ve İstanbul'da birçok polis arkadaşımızı şehit verdik. Aksaray'dan da Özel Harekat Daire Başkan Yardımcımız Önder Güzel müdürümüz ile 3 sivil vatandaşımızı şehit verdik. İkisi Aksaray'a biri Ankara'ya defnedilmişti. Bugün polisimiz demokrasi için, vatan için, bayrak için maalesef kendi bir kısım askerimiz ile çatışmak zorunda kaldı. Ama polisimiz elindeki bütün imkanlarla vatan, bayrak, demokrasi için can siper hane, hayatını vererek bu ülkeyi savundu.

Aksaray'da her hangi bir girişim olmadığını ifade eden Pekmez, Ama görevde olsun olmasın bütün polis arkadaşlarımız herkes görevinin başına geldi. Onlarda vatanı için, demokrasi için her an çatışmaya hazırlardı. İl Emniyet Müdürümüz o gün izinde olmasına rağmen hızlı bir şekilde görevinin başına döndü. Bizde bugün onlarla beraber olup küçük bir teşekkür etmek istedik. Ben bütün mesai arkadaşlarımıza, başta emniyet müdürümüz olmak üzere tüm polis teşkilatı mensuplarına teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray Valisi'nden Polislere Moral Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement