Akşehir'de Camilerde Ramazan Temizliği - Son Dakika
Yerel

Akşehir'de Camilerde Ramazan Temizliği

Akşehir\'de Camilerde Ramazan Temizliği

Akşehir Belediyesi, cami ve mescitleri temizlettirerek, vatandaşların hijyenik bir ortamda huzur içerisinde ibadet yapmasını sağlıyor.

30.06.2014 18:18  Güncelleme: 14:02

Akşehir Belediyesi, ilçe merkezi ile bağlı mahallelerdeki cami ve mescitleri temizlettirerek, vatandaşların hijyenik bir ortamda huzur içerisinde ibadet yapmasını sağlıyor

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, camilerin Ramazan ayında yoğun kullanılmasından dolayı daha hijyenik olması gerektiğini belirtti.

Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir ortamda Ramazan ayını geçirebilmesi ve ibadet edebilmesi amacıyla titiz bir çalışma sürdürdüklerini ifade eden Akkaya, "Camilerimiz ve mescitlerimizin temizliğinde halılar yerinden kaldırılmadan vakumlu sanayi tipi makinelerle yıkanıyor. Halıların temizliğinde özel kokular kullanılıyor. Kapıların ve duvarların da temizliğinin yanı sıra tüm mekanlar elden geçiriliyor ve gerekli ilaçlamalarda yapılıyor" dedi.

Akşehirli vatandaşların huzur içerisinde ibadet etmesini sağlamak amacıyla yapılan bu çalışmaların devam edeceğinin de altını çizen Başkan Akkaya, Akşehirlilerin Ramazan ayını tebrik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akşehir'de Camilerde Ramazan Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement