Akseki'de 43 Tablet Bilgisayar Öğrenci ve Öğretmenlere Verildi - Son Dakika
Yerel

Akseki'de 43 Tablet Bilgisayar Öğrenci ve Öğretmenlere Verildi

Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan Fatih Projesi kapsamında Akseki'de tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştirildi.

07.04.2014 12:36

Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan Fatih Projesi kapsamında Akseki'de tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştirildi.

Cevizli Kaya Özen Çok Programlı Lisesi 9'uncu sınıf öğrenci ve öğretmenlerine tablet bilgisayar dağıtımı nedeniyle düzenlenen törene katılan Kaymakam Murat Beşikci, Fatih Projesi'nin çok anlamlı bir proje olduğunu, öğrencileri teknoloji ile buluşturduğunu söyledi.

Öğrencilerden tablet bilgisayarları amacına uygun kullanmalarını isteyen Beşikci, "Amacına uygun kulanım ile teknolojiye hakim olmanızı istiyorum. Okullarımızda bilişim altyapısının geliştirilmesi adına önemli gelişmeler olmaktadır. Etkileşimli tahtalar, tablet bilgisayar ile öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz nitelikli eğitimde ihtiyaçları olan imkanlara kavuşmuş olacaklar" dedi.

Gençlerin pek çoğunun teknoloji ile küçük yaşta tanıştığını ama herkesin bu imkana sahip olmadığın dile getiren Beşikci, şöyle konuştu:

"Bu imkanı bulamayan gençlerimiz de teknoloji ile tanışmış olacak. Öğrencilerimiz, öğretmenlerinin akıllı tahtaya yazdıklarını tablet bilgisayarlarından takip edebilecek. Bunun öğrencilerimiz için önemli bir kolaylık sağlayacağına inanıyorum. Gelişen bilim ve teknoloji, toplumlarda büyük gelişmelere ve değişimlere neden olmaktadır. Bu değişimlere ayak uyduramayan toplumlar çağın gerisinde kalıp uygar medeniyetlerin seviyesine ulaşamamaktadır. Uygar medeniyetlerin seviyesine ulaşmanın yolu eğitimden geçmektedir."

İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı da Fatih Projesi kapsamında Cevizli Kaya Özen Çok Programlı Lisesi'nde 9'uncu sınıfta öğrenim gören 34 öğrenci ile 9 öğretmene 43 tablet bilgisayar verdiklerini söyledi.

İlçede eğitim ve öğretimi daha kaliteli hale getirmek için çalıştıklarını dile getiren Bağcı, bu konuda desteğini esirgemeyen Kaymakam Murat Beşikci ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'a teşekkür etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akseki'de 43 Tablet Bilgisayar Öğrenci ve Öğretmenlere Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement