Aksu İlçesi'nde Esrar Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Aksu İlçesi'nde Esrar Operasyonu

Aksu İlçesi\'nde Esrar Operasyonu

Antalya merkez Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmada Atatürk Mahallesinde bir araç içerisinde bulunan 3 şahıstan 1’inin araç içerisine gazete kağıdına sarılı bir madde saklamaya çalıştığının fark edilmesi üzerine, E.Ş. ve A.T isimli şahıslar 12.8 gram esrar maddesi ile birlikte yakalandı.

06.11.2014 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya merkez Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmada Atatürk Mahallesinde bir araç içerisinde bulunan 3 şahıstan 1'inin araç içerisine gazete kağıdına sarılı bir madde saklamaya çalıştığının fark edilmesi üzerine, E.Ş. ve A.T isimli şahıslar 12.8 gram esrar maddesi ile birlikte yakalandı. M.B isimli şahıs ise olay yerinden firar etti.

Olayla ilgili yapılan soruşturmanın devamında, 3 şüpheli şahsın Şanlıurfa İlinden gonca esrar maddesi getirdikleri ve firari şüpheli M.B'nin ikametinin arka kısmında başka bir şahsa ait bahçeye çuval içerisinde gömdükleri tespit edildi. Söz konusu bahçede yapılan aramada 1400 gram gömülü gonca esrar maddesi ele geçirildi.

Yakalanan 2 şüpheli "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Kullanmak Maksadı ile Uyuşturucu Madde Bulundurmak " suçundan düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edildi. E.Ş ve A.T isimli şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. (CE) - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksu İlçesi'nde Esrar Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement