Akü Rektör Adayı Belirleme Seçimleri Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Akü Rektör Adayı Belirleme Seçimleri Sona Erdi

Akü Rektör Adayı Belirleme Seçimleri Sona Erdi

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) bugün yapılan rektör adayı belirleme seçimlerinin sonuçlandığı ve en çok oyu mevcut Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ın aldığı belirtildi.

26.02.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde (AKÜ) bugün yapılan rektör adayı belirleme seçimlerinin sonuçlandığı ve en çok oyu mevcut Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak'ın aldığı belirtildi.

Konu ile ilgili AKÜ'nün remi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, toplam 568 öğretim üyesinden 558'inin seçime katıldığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Seçimler, 26 Şubat 2015 Perşembe günü saat 09.30'da başlamış ve 14.30'da sona ermiştir. Adaylardan Prof. Dr. Mustafa Solak 224, Prof. Dr. Hasan Çimen 91, Prof. Dr. Hakkı Yazıcı 88, Prof. Dr. İbrahim Demirkan 77, Prof. Dr. Zakir Avşar 44, Prof. Dr. Ramazan Şevik 15, Prof. Dr. Kasım Turhan 11 adet oy almışlardır. 8 adet de boş oy çıkmıştır."

Seçimlerin ardından yeni rektörün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önümüzdeki ay atanacağı belirtildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akü Rektör Adayı Belirleme Seçimleri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement