Akyazı Belediyesi Halk İftarları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Akyazı Belediyesi Halk İftarları Devam Ediyor

Akyazı Belediyesi Halk İftarları Devam Ediyor

Akyazı Belediyesi tarafından her gün başka bir mahalle ve köyde yapılan mahalle iftarları hız kesmeden devam ediyor.

28.07.2013 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Belediyesi tarafından her gün başka bir mahalle ve köyde yapılan mahalle iftarları hız kesmeden devam ediyor.

Ramazan ayında gerçekleştirilen Akyazı Belediyesi halk iftarlarının 13'ncüsü dün akşam Dokurcun Beldesinde gerçekleştirildi. Akyazı Belediyesi birlik ve beraberliklerin pekiştirileceği neşeli ve sıcak iftar sofralarında halkla buluşmaya devam ediyor.

Akyazı Dokurcun beldesinde düzenlenen iftara Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Ak Parti Akyazı İlçe başkanı Nail Kahveci, Akyazı İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Balcı, Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ahmet Birinci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dokurcun Belde sakinleri tarafından yoğun bir katılımın sağlandığı Akyazı Belediyesi halk iftarında iftar öncesi okunan Dualar, Kur-anlar, ilahiler eşliğinde iftara katılanların manevi duygularını da doruk noktasına çıkardı.

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz, "Bu birlik ve beraberlik içinde Ramazan ayının güzel günlerini yaşıyoruz. Bu güzel iftardan dolayı da Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Yazıcı'ya çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise, "Allah katında her günü birbirinden kıymetli ve değerli bu güzel ramazan akşamında bereket soframızı Dokurcun sakinleri ile birlikte olmaktan, aynı lokmayı paylaşmaktan çok mutlu oldum. Allah bu mübarek ayda hepimizin oruçlarını dualarını ibadetlerini kabul etsin. Allah bizlerin her zaman birlik ve beraberliğini korusun "dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı Belediyesi Halk İftarları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement