Akyazı Belediyesi'nden Bayram Öncesi Yaşlılara Berber Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Akyazı Belediyesi'nden Bayram Öncesi Yaşlılara Berber Hizmeti

Akyazı Belediyesi\'nden Bayram Öncesi Yaşlılara Berber Hizmeti

Akyazı Belediyesi, ilçe genelindeki yaşlı vatandaşlara bayram öncesinde saç ve sakal tıraşlarının evlerinde yapılması için ücretsiz berber hizmeti tahsis ettirdi.

10.07.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Belediyesi, ilçe genelindeki yaşlı vatandaşlara bayram öncesinde saç ve sakal tıraşlarının evlerinde yapılması için ücretsiz berber hizmeti tahsis ettirdi.

Akyazı Belediyesi Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü ilçe genelinde gerekli tespit çalışmalarını yaparak, hasta, yaşlı, engellilerin listesini çıkarmaya başladılar. Ekiplerin hazırladıkları listeler doğrultusunda plan ve programı belirleyen Müdürlük çalışanları bayram öncesi tıraş yapacak berbere tıraş yapılacak gerekli adreslerin listesini vererek hasta, yaşlı, engellilere evlerinde ücretsiz olarak berber hizmetinin başlatılması için talimatı verdi. Şimdiden evleri gezmeye başlayan Berberler ise bayrama kadar tek tek belirlenen adresleri dolaşarak Bayram tıraşlarını yapmaya devam edecekler. Yetkililer; bu hizmetin Bayramdan sonra da her ay tekrarlanacağı ifade edildi.

Öte Yandan Devlet Hastanesine yatan hastaları da unutmayan ekipler, Akyazı Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastalarında bayram tıraşlarını bu kapsama aldılar. Bu arada Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar, "Başkanımıza bu hassas davranışından dolayı hastane yönetimi adına teşekkür ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı Belediyesi'nden Bayram Öncesi Yaşlılara Berber Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement