Akyazı'da Bin 400 Metrelik Alana Su Kanalı Döşeniyor - Son Dakika
Yerel

Akyazı'da Bin 400 Metrelik Alana Su Kanalı Döşeniyor

Akyazı\'da Bin 400 Metrelik Alana Su Kanalı Döşeniyor

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akminare Camii-Yağcılar yolu arasına bin 400 metrelik alana yağmur suyu kanalı döşeniyor.

15.05.2015 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akminare Camii- Yağcılar yolu arasına bin 400 metrelik alana yağmur suyu kanalı döşeniyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin malzeme desteği ile Akminare Camii Yağcılar yolu arasına bin 400 metrelik yağmur suyu kanalı döşeme çalışmalarına başlayan Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri, çalışmalar kapsamında bölgede bulunan açık kanalları kapattı. Bin 400 metrelik alanda kot yükseltme çalışmasının yapılmasının ardından olası sel ve su taşkınlarını engellemek ve yol kenarlarında su birikmelerini sona erdirmek amacıyla çeşitli çap ve miktarlarda büz döşenecek.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, "İlçemiz mevsim ve iklim şartları göz önüne alındığında yağmur alan bir ilçe olması nedeni ile ilçemiz genelinde su taşkını riski taşıyan yerlerin tespitini ekiplerimiz yaparak plan ve programlarına ekliyorlar. Gerekli yerlere de hızlıca altyapı ve üstyapı güçlendirme çalışmalarımız yapılıyor. Şu anda da Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bizlere verilen malzeme desteği ile Akminare Camii Yağcılar yolu arasına bin 400 metrelik yağmur suyu kanalı döşeme çalışmalarımız sürüyor. ilçemiz Alt yapı ve üst yapısı ile model bir ilçe olması için var gücümüzle çalışıyoruz"dedi - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı'da Bin 400 Metrelik Alana Su Kanalı Döşeniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement