Akyazı Sgm Açılışa Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Akyazı Sgm Açılışa Hazırlanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi'nde (SGM) sona gelindiğini bildirdi.

19.06.2016 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi'nde (SGM) sona gelindiğini bildirdi.

Akyazı SGM'de yapılan çalışmaları inceleyen Toçoğlu, ilçe için en güzelini hedeflediklerini kaydederek, projede çalışmaların çok hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi.

Akyazı'nın her zaman kendilerine sahip çıktığını belirten Toçoğlu, "Bu anlamda seçimler ertesinde ilçemize yeni bir yaşam alanı sözü vermiştik. Proje çalışmalarına başladık. İlçe belediyemizle Ömercikler Mahallesi'ndeki bu alana yeni bir buluşma noktası kazandırma fikrimizi netleştirdik. Çalışmalar çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Akyazı'ya değer katacak Sosyal Gelişim Merkezi projemizi kısa süre içerisinde hizmete alacağımızı müjdeleyebiliriz. Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Toçoğlu, merkezde dış cephede çalışmalarının sonlandığını belirterek, "İç tasarım konusunda da gerekli adımların atıldığını öğrendim. Son düzenlemelerin ardından bir projede daha sona gelmiş olacağız. Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi bizi ziyadesiyle heyecanlandıran bir projedir. Akyazılı kardeşlerimizin de bu projeyi çok beğeneceklerine inanıyoruz. Aileleri ve sevdikleriyle hoşça vakitler geçirebilecekleri çok fonksiyonel bir proje olacak. İnşallah açılışını da yapmak nasip olur." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akyazı Sgm Açılışa Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement