Akyazı Spor Tesisine Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Akyazı Spor Tesisine Kavuşuyor

Akyazı Spor Tesisine Kavuşuyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da çalışmaların başlatıldığı spor tesisinde incelemelerde bulundu.

13.09.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı'da çalışmaların başlatıldığı spor tesisinde incelemelerde bulundu. Spor ve sporun geleceği adına tüm ilçelerde önemli yatırımlar hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Toçoğlu, "Son olarak ihalesini gerçekleştirdiğimiz Akyazı Spor Tesisi Projesi'nde de çalışmalarımızı başlattık. İnşallah projeyi hızlı bir şekilde tamamlayıp ilçemize kazandıracağız" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Akyazı Devlet Hastanesi'nin yanındaki arazide inşa ettiğimiz spor tesisi 22 dönümlük alan üzerinde hayat buluyor. Akyazı'ya modern mimarisiyle; hakem ve soyunma odalarıyla, 2 bin kişilik tribün kapasitesiyle kapsamlı bir spor kompleksi inşa ediyoruz. Sporun geleceğine yönelik attığımız tüm bu adımlarla 'sporun geleceği garanti altında' diyebiliriz. Akyazı'ya ve şehrimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu konuşmalarının devamında şu ifadeleri kullandı; "Her zaman ifade ettiğimiz gibi; Sakarya bir spor şehridir. Bu düşünceler ile tesisleşme anlamında önemli yatırımları şehrimize kazandırıyoruz. Sportif anlamda başarıların elde edilebilmesi bu gibi komplekslerin inşa edilmesinden geçiyor. İlçelerimize kazandırdığımız sentetik sahalarda gençlerimiz ve şehrimizin sporu için büyük önem taşıyor. Tesisleşme ile birlikte başarıda kaçınılmaz olacak. Biz bu bilinçle spora ve sporcuya olan desteklerimizi sürdüreceğiz." - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı Spor Tesisine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement