Al-Ain, Moussa Sow İçin 15 Milyon Euro Hazırladı - Son Dakika
Spor

Al-Ain, Moussa Sow İçin 15 Milyon Euro Hazırladı

Birleşik Arap Emirlikleri kulüplerinden Al-Ain, Fenerbahçeli Moussa Sow için 15 milyon euroyu gözden çıkardı.

21.07.2014 11:52  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadrosuna Brezilyalı yıldız Diego Ribas'ı katan ve başka transfer yapmayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertlilere yıldız futbolcusu için ses getirecek bir teklif yapıldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın izin vermesi durumunda Fenerbahçe'de flaş bir ayrılık yaşanabilir.

GYAN'IN YERİNE İSTİYORLAR

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Ain, Fenerbahçe'nin yıldız ismi Moussa Sow'a talip oldu. Afrika basınında bazı yayın organlarında çıkan haberlere göre Senegalli yıldız Sow, Al-Ain'in birinci transfer hedefi. Al-Ain'de forma giyen Asamoah Gyan'ın takımdan ayrılmak istemesi sebebiyle yeni forvet arayışlarına giren kulübün Fenerbahçeli yıldız için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edilirken başkan Aziz Yıldırım'ın bu teklife ne yanıt vereceği merak konusu.

17 MİLYON EURO'LUK MADDE

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım golcü futbolcuyla alakalı transfer iddialarının çıktığı dönemlerde şu açıklamayı yapmıştı;

"Sow bu takımdan sadece bir şartla gider. O da sözleşmesindeki 17 milyon euro maddesi işlerliğe girerse"

Adı bir dönem de Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Jazira'yla anılan yıldız futbolcunun özellikle müslüman olması sebebiyle Al-Ain'in birinci transfer hedefi olduğu belirtildi.

Al-Ain, Moussa Sow İçin 15 Milyon Euro Hazırladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Al-Ain, Moussa Sow İçin 15 Milyon Euro Hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement