ALA 41. Yıl Kutlamaları İstanbul'da Başladı! - Son Dakika
Güncel

ALA 41. Yıl Kutlamaları İstanbul'da Başladı!

ALA 41. Yıl Kutlamaları İstanbul\'da Başladı!

Güneyin köklü okulu Adana Anadolu Lisesi (ALA), kuruluşunun 41. Yılını coşkuyla kutluyor.

16.03.2016 16:24  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALA Camiası'nın gövde gösterisine dönüşen gecede coşku doruktaydı. Aysun ve Ali Kocatepe'nin sahne aldığı, iş, sanat ve siyaset dünyasının bir çok ünlü simasının da katıldığı 41. Yıl Balosu'nda, sadece bu gece için Türkiye'nin ve dünyanın her yerinden gelen 1000 ALA'lı mezun ve öğretmen Boğaz'ı inlettiler.

41. Yıl Filmi'nin gösterimi ile başlayan gecede, Organizasyon Komitesi Eş Başkanları HAKAN ARİÇ ve GÖKHAN ÖNCÜ'nün yaptığı açılış konuşmasını takiben, Adana Anadolu Lisesi'nin (ALA) ilk mezunlarından ve ALA'nın 0001 numaralı öğrencisi olan SAMİ ÖZER, mezunlar adına bir konuşma yaptı.

ALA'nın ilk mezunlarına "41 Kere Maşallah" madalyası verilirken, mezunlar adına Okul Müdürü ERDAL SEVİM'e, Efsane Müdür MUSTAFA SOFU'ya ve Kurucu Müdür Merhum HÜSEYİN SABIRLI adına kızı ŞİRİN SABIRLI'ya, "kendilerinin üzerindeki emeklerinden dolayı" şilt verilirken, duygusal anlar yaşandı.

'Geleneksel ALA İstanbul Buluşması' bu sene Portaxe/Baltalima'nında 5 Mart'ta gerçekleşti, ardından eğlence Anjelique/ Ortaköy'de sabahın ilk saatlerine kadar devam etti.

ALA Camiası, 41. Yıl etkinlikleri çerçevesinde '21 Mayıs'ta Geleneksel Kebap Günü' için Adana Anadolu Lisesi bahçesinde toplanacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ALA 41. Yıl Kutlamaları İstanbul'da Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement