Alaca Belediyesi'nden Öğrencilere Hatıra Defteri - Son Dakika
Yerel

Alaca Belediyesi'nden Öğrencilere Hatıra Defteri

Alaca Belediyesi\'nden Öğrencilere Hatıra Defteri

Çorum'un Alaca Belediyesi tarafından lise son sınıf öğrencilerine hatıra defteri hediye edildi.

14.05.2013 18:31

Çorum'un Alaca Belediyesi tarafından lise son sınıf öğrencilerine hatıra defteri hediye edildi.

Alaca İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, öğrencilere hatıra defteri dağıttı. Kendisinin de İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu hatırlatan Eyvaz, İHL'ye geldiğinde ve sınıfları gezdiğinde duygulandığını kaydetti.

Lise yıllarının son sınıflarında hatıra defterlerine ihtiyaç olduğunu söyleyen Başkan Eyvaz, "Hatıra olarak yazılacak birçok konu oluyor. Bu hatıralarınızı güzel bir defterde toplamanız adına bizlerde sizlere bu defterleri armağan etmeye karar verdik. Her yıl düzenli olarak son sınıf öğrencilerine bu hatıra defterlerini dağıtıyoruz" dedi.

Gençlere her zaman değer verdiklerini ve önemsediklerinin altını çizen Başkan Eyvaz, şu şekilde konuştu: "Bir eğitim öğretim yılının da sonuna ulaşmış bulunuyoruz. Günümüzün atıl değil feyizli, yorgun değil dinç, bulanık değil duru, ilgisiz değil duyarlı, hakka ve halka uzak kalan değil yüz ve yürek uzatan, yarına yönelen yolları tıkayan değil, saygıyla sevgiyle, bilgiyle, açan bir özelliğe sahip kılına bilmesi ancak ve ancak özü de sözü de yüzü de temiz, tertemiz olan gençlerimizin imanlı, ahlaklı, kültürlü, medeniyetin getirdiği teknik donanıma sahip olmasıyla değer kazanır. Bu temel değer ve anlayışa bağlı olarak her anımızda, her günümüzde, her düşüncemizde, her zaman gençlerimizi önemsedik. Onların temiz yüreklerindeki memleket ve medeniyet aşkını elimizden geldiği nispette besledik. Davetlerine, isteklerine, tekliflerine, temennilerine hem destek hem de umut olduk. İmkanlarımız ölçüsünde gelişmenin ve geleceğin motor gücü olan bu en dinç, dinamik, isabetli düşünen, hürriyete, fazilete, adalete ve kalkınmaya sevdalı kesimini yanımızda, yöremizde görmekten mutlu olduk.

Eğitim ve öğretimin ana ayağı olan sizleri, her zaman mutlu, yarından emin, gayretli ve başarılı görmek bizlerinde mutlu olmasını sağlayacak, çalışma azmimizi arttıracaktır" - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaca Belediyesi'nden Öğrencilere Hatıra Defteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement