Alaca'da Dünya Kitap Günü Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Alaca'da Dünya Kitap Günü Kutlamaları

Alaca\'da Dünya Kitap Günü Kutlamaları

Çorum’un Alaca İlçesi’nde, Fatih İlk-Ortaokulu tarafından “Dünya Kitap Günü” münasebetiyle İlçe meydanında kitap okuma etkinliği düzenledi.

24.04.2015 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Alaca İlçesi'nde, Fatih İlk-Ortaokulu tarafından "Dünya Kitap Günü" münasebetiyle İlçe meydanında kitap okuma etkinliği düzenledi.

Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun ve Okul Müdürü Mustafa Yener ile öğrenciler katıldı.

Etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Okul Müdürü Mustafa Yener, etkinliğin amacının kitabın ve okuma alışkanlığının önemini vurgulamak, okumayı özendirmek olduğunu söyledi.

Yener, "Kitabı hayatının önemli bir parçası haline getirebilmiş bir birey, ihtiyaç duyduğu yaşam becerilerini üretebilmek, sorunlarına kalıcı ve etkili çözümler bulmak, toplumsal huzura katkı sağlayabilmek gibi meziyetlere sahip olacaktır. Kitabın, uluslararasında kültür alışverişini sağlayan, karşılıklı anlayış ve hoşgörüyü geliştiren niteliğiyle de dünya barışına hizmet etmekte." diye konuştu.

Yaklaşık yarım saat süren kitap okuma etkinliğine protokol üyeleride eşlik etti. Öğrenciler kitaplarını okuduktan sonra meydandan ayrıldı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaca'da Dünya Kitap Günü Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement