Alacak-Verecek Kavgasında Bir Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Alacak-Verecek Kavgasında Bir Kişi Yaralandı

Alacak-Verecek Kavgasında Bir Kişi Yaralandı

Elazığ'ın Şehit İlhanlar Caddesi üzerinde meydana gelen ve alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı belirtilen kavgada bir kişi silahla ayaklarından vurularak yaralandı.

25.01.2015 21:09

Elazığ'ın Şehit İlhanlar Caddesi üzerinde meydana gelen ve alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı belirtilen kavgada bir kişi silahla ayaklarından vurularak yaralandı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Edinilen bilgilere göre, Elazığ'ın Şehit İlhanlar Caddesi üzerinde bugün öğlen saatlerinde aralarında alacak-verecek meselesi bulunduğu belirtilen 19 yaşındaki M.K ile 20 yaşındaki B.D. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine M.K. belindeki silahı çekerek B.D.'ye 3 el ateş etti. Şüpheli M.K. olay yerinden kaçarken, B.D. ise ayaklarından yaralandı. Yaralanan B.D., çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme yapan polis, silahla yaralama olayının zanlısı M.K.'nın yakalanması için bölgede operasyon başlattı. Olay yerinde inceleme yapan uzman ekipler, şüphelinin silahından çıkan bir merminin park halindeki bir otomobilin arka kapısından girdiğini ve araca hasar verdiğini belirledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alacak-Verecek Kavgasında Bir Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement