Alanya Belediyesi Gökbel Güreşlerine Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Alanya Belediyesi Gökbel Güreşlerine Hazırlanıyor

Alanya Belediyesi Gökbel Güreşlerine Hazırlanıyor

Alanya Belediyesi, Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali’ne hazırlanıyor.

30.06.2015 14:45

Alanya Belediyesi, Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali'ne hazırlanıyor. 01-02 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan ve bu yıl 11. si düzenlenecek olan Gökbel Güreşlerinde geri sayım başladı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in başkanlığında, Belediye Birim Amirleri ile Spor Müdürlüğü ofisinde Gökbel Güreşi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda alanın hazırlığı ve etkinliğin kusursuz bir şekilde gerçekleştirilmesi adına fikir alışverişinde bulunuldu. Her yıl daha iyi ve daha kapsamlı düzenlenen Gökbel Güreşlerinde, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bu yıl Volkan Konak'ın konser vereceğini açıkladı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada, "Ata sporumuz güreşi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali'nin bu yıl 11'incisini düzenleyeceğiz. Belediye olarak vatandaşlarımızın daha iyi vakit geçirebilmeleri için büyük bir çalışma başladık. Gökbel Güreş Festivali'nde 01 Ağustos Cumartesi günü Volkan Konak'tan muhteşem bir konser dileyeceğiz. 02 Ağustos Pazar günü ise, Türkiye genelinden katılan pehlivanlardan çekişmeli yarışlar seyredeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı festivale bekliyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya Belediyesi Gökbel Güreşlerine Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement