Alanya'da Bir Günde 5 Ayrı Noktada Yangın - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Bir Günde 5 Ayrı Noktada Yangın

Alanya\'da Bir Günde 5 Ayrı Noktada Yangın

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir günde 5 ayrı noktadan alevler yükseldi. Elikesik mevkiinde çıkan yangının yerleşim alanlarını tehdit ettiği öğrenildi.

30.08.2015 16:30  Güncelleme: 17:00

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir günde 5 ayrı noktadan alevler yükseldi. İlk yangın Aytap mevkiinde ormanlık alanda çıktı, sırasıyla Oba'da bir katı atık toplama fabrikası alev aldı. Alevler daha sonra ise Hıdırellez, Elikesik ve Türkler Mahallesi'nden yükseldi.

İLK YANGIN ORMANLIK ALANDA BAŞLADI

Alanya İlçesi'nde bir günde 5 ayrı noktadan alevler yükseldi. İlk yangın Aytap mevkiinde ormanlık alanda çıktı, sırasıyla Oba'da bir katı atık toplama fabrikası alev aldı. Alevler daha sonra ise Hıdırellez, Elikesik ve Türkler Mahallesi'nden yükseldi.

ELİKESİK'DEKİ YANGIN YERLEŞİM ALANLARINI TEHDİT EDİYOR

Alanya Orman İşletme Müdürlüğü 'ne takviye olarak Alanya ve Manavgat Belediyelerine ait itfaiye araçları ve personeli de söndürme çalışmalarında yer aldı.

Elikesik mevkiinde çıkan yangının yerleşim alanlarını tehdit ettiği ve helikopterler ile söndürme çalışmalarının sürdüğü bildirilirken, rüzgarın söndürme çalışmalarını zora soktuğu öğrenildi.

3 BÖLGEDE YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Aytap mevkii ve atık toplama fabrikasındaki yangın söndürülürken Elikesik, Hıdırellez ve Türkler'deki yangınların söndürme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Bir Günde 5 Ayrı Noktada Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • fatma altu: Yangln engel osunar. Cunku her tarafal tehl almls alahl size yardlm etisin 0 0 Yanıtla

Advertisement