Alanya - Litvanya Büyükelçisi Bruzga Alanya'da - Son Dakika
Güncel

Alanya - Litvanya Büyükelçisi Bruzga Alanya'da

Alanya - Litvanya Büyükelçisi Bruzga Alanya\'da

Litvanya Büyükelçisi Bruzga Alanya'da Litvanya Büyükelçisi Audrius Bruzga, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Kaymakam Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin'i ziyaret etti.

30.07.2015 17:31

Litvanya Büyükelçisi Bruzga Alanya'da

Litvanya Büyükelçisi Audrius Bruzga, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Kaymakam Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin'i ziyaret etti.

Yaklaşık 2 ay önce Litvanya Ankara Büyükelçiliği görevine getirilen Audrius Bruzga bir dizi ziyaret için Alanya'ya geldi. Büyükelçi Bruzga ziyaretlerine Kaymakam Hasan Tanrıseven ile başladı. Ziyarette konuşan Büyükelçi Bruzga, vatandaşlarının gerek turistik seyahatlerinde, gerekse Alanya'da yapılacak yatırımlarında Kaymakam Tanrıseven'den destek istedi. Kaymakam Tanrıseven de her yıl Alanya'ya binlerce Litvanyalı turistin geldiğini, 150 Litvanya vatandaşının da Alanya'da mülk sahibi olarak yaşadığını anlattı. Litvanya ile ticari ilişkilerin gelişmesine kendilerinin de destek vereceğini söyleyen Kaymakam Tanrıseven, daha fazla Litvanya vatandaşını turist ve mülk sahibi olarak Alanya'ya beklediklerini kaydetti.

Büyükelçi Audrius Bruzga ve beraberindeki heyet daha sonra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti. Büyükelçi Bruzga, Kızılkule'de açılışı gerçekleşecek ve 1 ay boyunca sergilenecek olan 'Keşfedilmemiş Litvanya' fotoğraf sergisine Alanya halkını davet etti. Sergiye olan desteğinden dolayı Başkan Adem Murat Yücel'e teşekkür eden Büyükelçi Bruzga, Litvanyalı turistlerin en çok tercih ettiği yer olarak bilinen Alanya'yı çok beğendiğini aktardı.

Litvanya Ankara Büyükelçisi Audris Bruzga, ziyaretlerine Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile devam etti. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile görüşen Büyükelçi Bruzga, Litvanya ile Alanya'nın turizm dışında ticarette de birliktelik sağlamasının büyük önem taşıdığına işaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya - Litvanya Büyükelçisi Bruzga Alanya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement