Alanya "Muhtar Evi" Projesi Hayata Geçiyor - Son Dakika
Yerel

Alanya "Muhtar Evi" Projesi Hayata Geçiyor

Alanya "Muhtar Evi" Projesi Hayata Geçiyor

Alanya Belediyesi, mahalle muhtarlarının verimli bir ortamda çalışmalarını sağlamak için “Muhtar Evi” projesini hayata geçiriyor.

20.06.2016 16:12

Alanya Belediyesi, mahalle muhtarlarının verimli bir ortamda çalışmalarını sağlamak için "Muhtar Evi" projesini hayata geçiriyor.

Şehrin kent kimliğini korumak ve estetik bir görünüm sağlanmak amacıyla kent merkezi ve mahallelere tek tip 'Taksi Durağı' kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Muhtar Evi Projesi'ni de hayata geçiriyor. Mahalle muhtarlarının daha iyi şartlarda hizmet vermesini sağlamak amacıyla Muhtar Evleri projesini hazırladıklarını belirten Başkan Yücel, ilk uygulamanın Oba Mahallesi'nde yapılacağını açıkladı.

Muhtar Evleri'nin projesinin hazır olduğunu ve ilk örneğinin önümüzdeki günlerde Oba Ek Hizmet Binası karşısındaki alanda yapım çalışmalarına başlanacağının müjdesini veren Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Bazı bölgelerde muhtarlarımız, belediyemizin ek hizmet binalarından ve imkanlarından yararlanıyordu. Şimdi daha kapsamlı ve güzel bir proje hazırladık. Muhtarlarımızın hizmet verdikleri alanları daha prestijli bir hale getirmek ve daha verimli bir ortamda çalışmalarını sağlamak için Muhtar Evi Projesini hayata geçiriyoruz. Diğer mahallelerimizde de muhtar evlerimizi yaygınlaştıracağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya 'Muhtar Evi' Projesi Hayata Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement