Alanyaspor Başkanı: Aykut Hoca Delikanlıysa Açık Konuşsun - Son Dakika
Spor

Alanyaspor Başkanı: Aykut Hoca Delikanlıysa Açık Konuşsun

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı hedef aldı: Delikanlıysa ne söylemek istiyorsa açıkça söylesin. Gizli kapaklı konuşmaya gerek yok.

05.12.2016 15:41  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman'a sert sözler… Radyo Bilyoner'de Futbolun Aktörleri programında konuşan turuncu-yeşilliler'in patronu, şu ifadeleri kullandı:

"KONYASPORLULAR, ADANA DEMİR'LE BİRLEŞİP...

"Yaşanan olaylar bizleri çok üzdü. Taraftarların cam kırması bize yakışacak bir şey değil. Nalçacılılar grubu, Adana Demir taraftarıyla hareket edip bize aynı şeyi yapmışlardı. Ama biz yapmamalıydık. Bu grup her yerde kavga çıkaran bir grup. Antalya'da da öyle yapıyorlar.

"GİTTİKLERİ HER YERDE BUNU YAPIYORLAR

Forvetin yaptığı hareket de doğru değildi. Ömer Ali gelip 3'lü çektirdi. Başkan bunlara müsade etti. Taraftarın küfür etmesine müsade etti. Biz Konyaspor halkından bu yüzden özür diliyoruz. Ancak bu marazanın çıkması tamamen Konya yönetimi ve teknik heyetinindir. Ne olursa olsun otobüslerin camı kırılması kabul edilemez.

Taraftarımıza da bu konuda sitem ediyorum. Konyalı taraftarlar her gittikleri yerde bunu yapıyorlar. Forvetin golden sonraki sevinci kabul edilecek bir davranış değil.

"AYKUT HOCA DELİKANLIYSA AÇIK KONUŞSUN"

Hakem kötü niyetli olsa senin son dakika penaltını vermezdi. Aykut hoca görmüyorsa yapabilecek bir şey yok. Bir imalarda bulunuldu maç sonunda. Aykut hoca delikanlıysa ne söylemek istiyorsa açıkça söylesin. Net konuşsun. Gizli kapaklı konuşmaya gerek yok.

"OYUNCUSUNU 3'LÜ ÇEKTİRMEYE GÖNDERMESİN"

Aykut hoca çok biliyorsa oyuncusunu eşofmanla sahaya 3'lü çektirmeye göndermeyecek. Bu doğru değil."

AYKUT KOCAMAN NE DEMİŞTİ?

Kocaman, maçtan sonra şu ifadeleri kullanmıştı:

"Alanyaspor iyi bir takım, iyi oyuncuları var ve çok zor bir deplasman. Onların ötesinde de bir zorluk var, bunu da net yaşadım. Bunu etkileyen en önemli nedenlerden biri de maçın önüne geçen hakem kararları. Bu ülkenin en önde gelen hakemi. İsmini duyduğumuzda bugüne kadar yaptıklarıyla da bize güven telakki eden biri, ancak bugün oyunun önüne geçti.

"NE GÖRDÜN DE ATTIN, ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL"

"Belki en zor deplasmanlardan biri. Aslında hakem açısından da maçı rahat bir hale getirdik. Bir anda kırmızı kart çıktı. Ne olduğunu anlayamadık. Sonra tekrar tekrar izledim alakası yok. Bunu iki taraftan irdelemek lazım. Oyuncular gol attıktan sonra sevinecek. Bu işin doğası bu. Kaldı ki hiçbir oyuncumuzun attığı golden sonra rakip takımı rencide edici bir hareketini de onaylamıyoruz. Durup dururken ne gördün. Sadece ellerini açmış, seyirciye bir hareket yok. Ne gördün de attın. Anlaşılır gibi değil. Bir anda A'dan Z'ye değişen bir oyun oldu."

Alanyaspor Başkanı: Aykut Hoca Delikanlıysa Açık Konuşsun

Son Dakika Spor Alanyaspor Başkanı: Aykut Hoca Delikanlıysa Açık Konuşsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement