Alaplı Belediye Spor Kulüp Başkanı Akyol Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Alaplı Belediye Spor Kulüp Başkanı Akyol Açıklaması

ZONGULDAK (AA) – Alaplı Belediye Spor Kulüp Başkanı Serdar Akyol, kulübün elbirliğiyle arzu edilen yerlere geleceğini bildirdi.

30.11.2015 13:51

ZONGULDAK (AA) – Alaplı Belediye Spor Kulüp Başkanı Serdar Akyol, kulübün elbirliğiyle arzu edilen yerlere geleceğini bildirdi.

Akyol, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zonguldak Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Alaplı Belediye Spor'un hedeflerine ulaşabilmesi için maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu belirtti.

Ligde, genç bir takımla iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Akyol, şunları söyledi:

"Hafta sonu kendi sahamızda oynadığımız Velioğlu Gençlik Spor maçını farklı kazanan takımızı kutluyorum. Özelikle taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri kendi sahamızda olsun ya da deplasman maçlarında hiç yalnız bırakmıyorlar. Onların desteği takımıza artı bir motivasyon kazandırıyor. 12 takımın yer aldığı ligde şu anda 6 sıradayız. Liderle aramızı da 5 puan fark var. Biz takım olarak ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Elbirliğiyle kulübü arzu ettiğimiz yerlere getirebiliriz. Bu güne kadar bize destek olan iş adamlarımıza ve esnafımıza sonsuz teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alaplı Belediye Spor Kulüp Başkanı Akyol Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement