Alaplı'da En Yaşlı Anneler Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Alaplı'da En Yaşlı Anneler Bir Araya Geldi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ Yaşlı anneleri karşılama Yaşlı anneler kahvaltı Türk Anneler Derneği Alaplı Şube Başkanı Şerif Nurgül Avlar Türk Anneler Derneği Alaplı Şubesi, Anneler Günü dolayısıyla ilçedeki en yaşlı anneleri bir araya getirdi.

07.05.2016 16:35

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Yaşlı anneleri karşılama

Yaşlı anneler kahvaltı

Türk Anneler Derneği Alaplı Şube Başkanı Şerif Nurgül Avlar Türk Anneler Derneği Alaplı Şubesi, Anneler Günü dolayısıyla ilçedeki en yaşlı anneleri bir araya getirdi.

Alaplı'da bir kafede yaşları 50 ile 80 arasında değişen anneler, çeşitli etkinliklerle Anneler Günü'nü kutladı.

Türk Anneler Derneği Alaplı Şube Başkanı Şerif Nurgül Avlar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Anneler Günü dolayısıyla ilçedeki en yaşlı anneleri bir araya getirerek, farklı bir etkinlik düzenlemek istediklerini söyledi.

Annelerin bir birleriyle kaynaşarak, güzel bir gün geçirmelerini sağlamak istediklerini belirten Avlar, şunları kaydetti:

"Başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü'nü tebrik ediyorum. Dernek olarak ilçemizde en yaşlı annelerimizi tespit ederek, onlara güzel bir gün geçirtmek istedik. Öncelikle sabah kahvaltısında bir araya geldik. Kahvaltının ardından kaynaşmaları için sohbet ortamları oluşturduk. Onların gün boyunca tüm hizmetlerini biz yapıyoruz. Ne isterlerse yerine getirmeye çalışıyoruz. Anne, en zor zamanlarda, en fedakar insandır. Anne, öğretmendir. Anne, hayatını çocuklarına adayan, yüreğinde sevgi ve sabrı taşıyan dünyanın en kutsal varlığıdır. Karşılıksız tek sevgi, anne sevgisidir. Bu sevgiye layık evlat olabilmek için, annelerimizin kıymetini en iyi şekilde bilmeliyiz. Onlara saygıyı, hürmeti, ilgiyi, yılda bir gün değil, her gün göstermeliyiz."

Alaplı\'da En Yaşlı Anneler Bir Araya Geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alaplı'da En Yaşlı Anneler Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement