Alaplı'da Ramazan Bayramı Mesajları - Son Dakika
Yerel

Alaplı'da Ramazan Bayramı Mesajları

Alaplı\'da Ramazan Bayramı Mesajları

Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

16.07.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, yayınladığı mesajında, Birlik, beraberliği, kardeşliği ve dostluğu en sıcak şekilde hissedileceği mübarek Ramazan Bayramı'nın idrak edileceğini belirterek, "Ramazan Bayramının güzel ülkemizin huzur, güven, birlik ve mutluluğuna, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına; milletimiz için dostluk, kardeşlik, karşılıklı dayanışma, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının pekiştirilmesine; tüm insanlığın özlediği barışa, huzura, kardeşliğe vesile olmasını diler, Alaplılı vatandaşlarımızın ve her kademede görevli mesai arkadaşlarımın sağlık, mutluluk ve esenlikler içerisinde güzel bir bayram geçirmesini temenni ederim." dedi.

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, da mesajında, Millet olarak toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü, aynı zamanda sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını kaydederek "İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günlerdir. Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının arttığı bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir. İyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar, aynı zamanda millet olma şuuruna ermenin, bizleri bir arada tutan değerleri geliştirmenin vesilesidir" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı'da Ramazan Bayramı Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement