Alaplı Tso'dan 'Yatırımlar ve Kosgeb Destekleri 'Konulu Toplantı - Son Dakika
Yerel

Alaplı Tso'dan 'Yatırımlar ve Kosgeb Destekleri 'Konulu Toplantı

Alaplı Tso\'dan \'Yatırımlar ve Kosgeb Destekleri \'Konulu Toplantı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve KOSGEB işbirliği ile ‘Yatırımlar ve KOSGEB Destekleri ‘konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

16.05.2014 16:46

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve KOSGEB işbirliği ile 'Yatırımlar ve KOSGEB Destekleri 'konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, oda olarak KOSGEB işbirliği ile düzenlediklerini 'Yatırımlar ve KOSGEB Destekleri 'konulu bilgilendirme toplantısının oda üyeleri açısından verimli olduğunu söyledi. Bu tür toplantıların devam edeceğini belirten Ocak, "Üyelerimizin ne tür desteklerden, ne tür hibelerden faydalanabileceği konusunda bilgilendirilecekler. Bu tür toplantılarımız aralıksız olarak devam edecektir. Her ay üyelerimize yönelik eğitim,bilgilendirme toplantıları yapıyoruz.Oldukça faydalı toplantılar oluyor.Üyelerimizin görüş ve önerileri bizim için çok önemlidir" dedi. Toplantıda KOSGEB Zonguldak merkez Müdürü Yaşar Yıldırım ve Uzmanlar Alaplı TSO Üyelerine yönelik KOSGEP destekleri ile ilgili bilgiler verdiler. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı Tso'dan 'Yatırımlar ve Kosgeb Destekleri 'Konulu Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement