Alaşehir Belediyesi Hizmet Yağmuruna Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Alaşehir Belediyesi Hizmet Yağmuruna Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Hizmet Yağmuruna Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

13.08.2015 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Asfalt kaplama, kaldırım taşı ve kilitli parke taşı onarım çalışmalarının merkez ve kırsaldaki mahallelerde devam ettiği bildirildi.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İstasyon Mahallesinde yapılan semt pazarının çevre yolları asfalt kaplamaya hazır hale getirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde alt yapı çalışmaları anlamında yağmur suyu drenaj hattı ve kanalizasyon çalışmaları yapılan İstasyon Mahallesi semt pazarı çevresinde, üst yapı çalışmalarını da son aşamaya getirdi. Yapılan işlemlerde asfalt kaplama için yapılan zemin sıkıştırma işlemlerinin yanı sıra kaldırım betonlama işlemleri de yapıldı.

BAKLACI MAHALLESİNDE KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Alaşehir sınırları içinde bulunan Baklacı Mahallesi Mecit Sokakta kaldırım bordürü ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.

KİLİTLİ PARKE BAKIMLARI

Alaşehir Belediyesi kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının yanında merkezdeki mahalleler ve Kavaklıdere Mahallesinde deformasyona uğramış kilitli parkelerin bakımlarını da yapıyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Bayındırlık personeli tarafından yapılan çalışmalarda

kilitli parke kaplı olan yollarda oluşan bozulmalara ağırlık verildi. Merkez mahalleler ve Kavaklıdere Mahallesinde başlayan çalışmalara diğer mahallelerde de devam edileceği bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehir Belediyesi Hizmet Yağmuruna Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement