Aldıkları Yetmedi, Güvenlik Kamerasının Hard Diskini de Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Aldıkları Yetmedi, Güvenlik Kamerasının Hard Diskini de Çaldılar

Aldıkları Yetmedi, Güvenlik Kamerasının Hard Diskini de Çaldılar

Edirne’nin Keşan ilçesinde Ziraat Odası’na giren hırsızlar, bilgisayar ve bir miktar para çaldıktan sonra, yakalanmamak için güvenlik kamerasının hard diskini de çaldı.

28.06.2016 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde Ziraat Odası'na giren hırsızlar, bilgisayar ve bir miktar para çaldıktan sonra, yakalanmamak için güvenlik kamerasının hard diskini de çaldı.

İddiaya göre gece geç saatlerde meydana gelen olayda, Eski Gelibolu Caddesi'nde bulunan Keşan Ziraat Odası'nın arka tarafındaki duvarından tırmanan hırsızlar, birinci katın balkonuna çıkarak camı kırdı ve içeri girdi.

2 adet dizüstü bilgisayar ile bir miktar parayı çalan hırsız ya da hırsızlar, odadan çıkarken, güvenlik kameralarını fark etti. Güvenlik kameralarına yakalandıklarını anlayan hırsızlar, yakayı ele vermemek için kameraların kayıt yaptığı bilgisayarın hard diskini sökerek yanlarında götürdü.

Sabah Ziraat Odası'na gelen personel, içerideki dağınıklığı görünce, durumu Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Oda'ya gelen Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, hırsızların yakalanması için çalışma yaptı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aldıkları Yetmedi, Güvenlik Kamerasının Hard Diskini de Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement