Aldırmaz Tv 8'de Adana'yı Anlattı - Son Dakika
Yerel

Aldırmaz Tv 8'de Adana'yı Anlattı

Aldırmaz Tv 8\'de Adana\'yı Anlattı

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana'nın tartışmalarla anılmasından üzüntü duyduğunu belirterek, "Adana mutluluk ve huzur kenti.

17.11.2013 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana'nın tartışmalarla anılmasından üzüntü duyduğunu belirterek, "Adana mutluluk ve huzur kenti. Son dönemlerde tartışmalarla anılması talihsizlik" dedi.

TV 8'in Ankara stüdyosunda "Yerel Vizyon" programına katılan Zihni Aldırmaz, canlı yayında Pelin Başalma ve Sinan Burhan'ın sorularını yanıtladı.

Programda Adana'yı anlatan Zihni Aldırmaz, bir soru üzerine Adana'nın son dönemlerde tartışmalarla anılmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Zihni Aldırmaz, "Biz bu tip olaylarla anılmak istemiyoruz. Bunlar tamamen talihsizlik. Büyükşehir Belediyesi olarak Adana'nın bugünü ve geleceğini planlıyoruz. Çünkü Adana son 3 yıldır mutluluk ve huzur kenti" şeklinde konuştu.

Zihni Aldırmaz canlı yayında, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Asfalt, yol, engelli çalışmalarını anlatan, sosyal belediyecilik ve gençlere verilen önemi ifade eden Zihni Aldırmaz, Adanalı'nın bayrağa verdiği önemle ilgili şunları söyledi:

"5 Ocak 1922 Adana'nın kurtuluşudur. Bu tarihte Adanalılar 90 metrelik büyük bir bayrak yaparak kenti bu şekilde dolaşmıştır. Ayrıca Bayrak Şairi Arif Nihat Asya Bayrak Şiiri'ni Adana'da yazmıştır. Bayrak konusunda Adanalı çok hassastır." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aldırmaz Tv 8'de Adana'yı Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement