Aliağa'da Caz Günleri "A Capella Boğaziçi" İle Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Aliağa'da Caz Günleri "A Capella Boğaziçi" İle Devam Ediyor

'A Capella Boğaziçi' topluluğu, Aliağa Belediyesi'nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Caz Günleri'nde sahne alacak.

06.08.2015 11:32

Ayşe Gencer & İmer Demirer, Authentic Anatolian Project, Şenay Lambaoğlu gibi birbirinden değerli sanatçı ve grupları hayranlarıyla buluşturan Aliağa Belediyesi, caz müziğinin sevilen seslerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Kurulduğu günden bugüne başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken 'A Capella Boğaziçi' topluluğu, Aliağa'da hafta sonuna kadar devam edecek olan 'Caz Günleri'nin 4. Gecesinde dinleyicilerine muhteşem bir konser verecek

ÜCRETSİZ

Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak olan 'A Capella Boğaziçi' topluluğunun konserine katılım ücretsiz gerçekleşecek.

Seren Akyoldaş (soprano), Ezgi Arslan (alto), Cesur Özdemir (tenor), Recep Gül (tenor), Ali Göktürk'ten (bas) oluşan grup 7 Ağustos Cuma günü Saat 21.30'da sevenleriyle buluşacak.

Sıra dışı sahne performanslarıyla adından söz ettiren 'A Capella Boğaziçi' topluluğu dünyaca ünlü vokal gruplarının standart caz parçalarını Aliağalı müzikseverler için seslendirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aliağa'da Caz Günleri 'A Capella Boğaziçi' İle Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement