Alişan Kapaklıkaya, Bartın Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Alişan Kapaklıkaya, Bartın Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu

Alişan Kapaklıkaya, Bartın Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu

Bartın Üniversitesi 8’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya öğrencilerle bir araya geldi.

27.05.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Üniversitesi 8'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya öğrencilerle bir araya geldi.

Bartın Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte Alişan Kapaklıkaya, "Kişisel Gelişim" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin ve üniversite personelinin yer aldığı seminerde Kapaklıkaya, yaşadığı tecrübelerden örnekler vererek başarıyı getirecek hikayeler anlattı.

Kapaklıkaya, "Başarısız insan yoktur. İnsan hayatı boyunca mutlu olabilmek için öncelikle kendini tanısı ve iç iletişimini iyi gerçekleştirebilmesi gerekiyor. Bu sayede kendi önceliklerini belirleyen birey, kendi hayatını yaşama noktasında elinden geleni yapmalıdır. İnsanlar kendi benliklerine uygun olarak bir hayat sürdüklerinde iç huzurlarını gerçekleştirerek başarılı olurlar. Aksi durumda başkalarının hayatını yaşayan birey, huzursuz bir hayata mahkumdur." dedi.

Etkinlik sonunda Bartın Üniversitesi Genel Sekreteri Erturan Asiloğulları günün anısına Kapaklıkaya'ya çiçek takdim etti. Ardından Kapaklıkaya öğrencilerle kitap imza töreninde bir araya gelerek, sorularını cevaplandı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alişan Kapaklıkaya, Bartın Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement