Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Bayrampaşa’da yapılan ilk İmam Hatip Lisesi olma özelliğini taşıyan Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ilk mezunlarını verdi.

12.06.2015 09:48

Bayrampaşa'da yapılan ilk İmam Hatip Lisesi olma özelliğini taşıyan Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ilk mezunlarını verdi.

2014-2015 öğretim yılında ilk mezunlarını veren Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 24 kız öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı. Okul bahçesinde düzenlenen Mezuniyet Törenine Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

ALİYA İZZETBEGOVİÇ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Bayrampaşa'da bulunan ilk İmam Hatip Lisesi olma özelliğine sahip imam hatip lisesinden mezun olan öğrenciler diplomalarını Başkan Aydıner'in elinden aldı. Mezuniyet hediyesi olarak Kız öğrencilere İpad hediye eden Aydıner, öğrencilerin yaşamları boyunca başarılı olmaları dileğinde bulundu.

"KIZLARIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTMAK İÇİN BURADAYIZ"

Yapılan titiz çalışmalar neticesinde imam hatip lisesinin hizmete açıldığını belirten Başkan Aydıner, "Bugün sadece kızlarımız vaat ettiğimiz o lafzı burada yerine getirmek için bulunuyoruz. Hep birlikte yoğun bir çalışmaya girerek bu neticeyi elde ettik. Var olan Kur'an Kursunu imam hatip yapmamız gerektiğini düşündük ve gerekli yerlere bildirdik. O zaman Milli Eğitim Bakanı Ömer Beydi. Ömer Bey lisenin onayını verdi ve çalışmalara başladık. Mezun olan kızlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement