Alkolü Adamın Demir Parmaklıkları Aşma Çabası - Son Dakika
Güncel

Alkolü Adamın Demir Parmaklıkları Aşma Çabası

Rusya'da alkolün dozunu fazla kaçıran bir Rus karşısına çıkan demir parmaklıkları aşabilmek için bunların arasından arasından geçmeye çalışırken görüntülendi.

17.04.2014 13:40

Rusya'da alkolün dozunu fazla kaçıran bir Rus karşısına çıkan demir parmaklıkları aşabilmek için bunların arasından arasından geçmeye çalışırken görüntülendi.

İnternetteki video paylaşım sitesi Youtube'a yüklenen ve kısa sürede binlerce kişi tarafından tıklanan görüntülerde aşırı alkollü kişinin demir parmaklıkları aşmaya çalışırken görülüyor. Aşırı alkollü kişi bunu başaramayınca demir parmaklığa tırmanıp üstünden geçmeye karar verdi. Ancak aşırı alkol yükü buna izin vermedi.

Bu sırada elinde poşet bulunan küçük bir çocuk sarhoş adamın sadece birkaç metre ötesindeki bir boşluktan geçerek yoluna devam etti. Kendisi parmaklık tepelerinde debelenirken küçük çocuğun boşluktan geçip gitmesi sarhoş adamı epeyce şaşırttı.

Alkolün etkisiyle bu geçişin nasıl olduğunu anlamak için bir süre düşünen sarhoş adam sonunda çocuğun geçtiği boşluktan geçmeyi başararak engeli aşmış oldu. - Moskova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alkolü Adamın Demir Parmaklıkları Aşma Çabası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement