Alman Çiftin Ölü Bulunması - Son Dakika
Yerel

Alman Çiftin Ölü Bulunması

Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz: "Son iki günde bazı somut bilgilere ulaştık. Ölenlere ait bazı eşyaların çalınması söz konusu ancak bu eşyaların maddi değeri çok ciddi değil"

27.08.2014 18:12

Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Alman çiftin öldürülmesi olayında somut bilgilere ulaştıklarını bildirdi.

Başsavcı Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, tatil için kiraladıkları Mahmutlar Mahallesi'ndeki dairede ölü bulunan Kerstin ve Peter Horvath adlı Alman turistlerin cinayetiyle ilgili somut bilgilere ulaşıldığını söyledi.

Cesetlerin olaydan 10 gün sonra bulunduğu için, geçen zamanın cinayetin aydınlatılmasını zorlaştırdığını kaydeden Yavuz, "İnce elenip sık dokunması gereken bir durum. Güvenlik kameralarıyla kimlik tespiti yapmaya çalıştık" dedi.

Olayla ilgili eşkali belirlenen ancak kimliği tespit edilemeyen iki zanlı olduğunu ifade eden Yavuz, şöyle konuştu:

"Olay anında civarda başka bir kişi veya olayı azmettiren bir kişi olabilir. Ancak bunu bilmiyoruz. Son iki günde bazı somut bilgilere ulaştık. Ölenlere ait bazı eşyaların çalınması söz konusu ancak bu eşyaların maddi değeri çok ciddi değil. Güzel çalışıyoruz. Aldığımız mesafe iyi."

Olayın geçmişi

Alanya'da Peter ve Kerstin Horvath çiftinden haber alınamaması üzerine 21 Ağustos'ta çiftin oturduğu daireye çilingir yardımıyla girilmiş, jandarma ekipleri, Peter Horvath'ı salonda, Kerstin Horvath'ı ise yatak odasında elleri ve ayakları koli bantlarıyla bağlanmış halde ölü bulmuştu. Cesetlerin kokmaması için her iki odadaki klimaların ise açık bırakıldığı tespit edilmişti. Cinayetle ilgili, çiftin oturduğu sitenin bahçıvanı Şeref Ö. gözaltına alınmıştı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alman Çiftin Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement