Alman Efsanesi Lothar Matthaeus: G.Saray'ın Kazanması Gereken Bir Maç - Son Dakika
Spor

Alman Efsanesi Lothar Matthaeus: G.Saray'ın Kazanması Gereken Bir Maç

Alman Efsanesi Lothar Matthaeus: G.Saray\'ın Kazanması Gereken Bir Maç

Alman futbolunun efsane ismi Lothar Matthaeus, akşam oynanacak Galatasaray - Anderlecht maçı için sarı-kırmızılı ekibin kazanması gereken bir karşılaşma olduğunu söyledi.

16.09.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alman futbolunun efsane ismi Lothar Matthaeus, akşam oynanacak Galatasaray - Anderlecht karşılaşmasını NTV Spor mikrofonlarına yorumladı.

"GALATASARAY'IN KAZANMASI GEREKEN BİR MAÇ"

"Bu akşamki maçı Galatasaray'ın kazanması gereken bir maç olarak görüyorum" diyen Matthaeus, "Galatasaray'ın gruptan çıkabilmesi için öncelikle bu maçı alması şart. Gruplarında Dortmund var. Almanya futbolu içerisinde son derece güçlüler. Şampiyonluk yarışında Bayern Münih'i zorlayabilen tek takım. Ayrıca uluslararası düzeyde de çok iyi durumdalar. Galatasaray - Dortmund eşleşmesinde, Dortmund'u favori görüyorum" dedi.

"PRANDELLİ, GALATASARAY'A KATKI SAĞLAYACAKTIR"

Prandelli'nin uluslararası tecrübesi olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Prandelli, uluslararası tecrübesi olan deneyimli bir hoca. Belki son Dünya Kupası’nda bekleneni karşılayamadı ama özellikle 2012'de, İspanya'ya karşı takımı çok iyi organize etmişti. Galatasaray'a mutlaka büyük bir katkısı olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Alman Efsanesi Lothar Matthaeus: G.Saray'ın Kazanması Gereken Bir Maç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement