Alman Turist Oymapınar Barajı'nda Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Alman Turist Oymapınar Barajı'nda Kayboldu

Alman Turist Oymapınar Barajı\'nda Kayboldu

8 Temmuz tarihinde eşi ile birlikte Side bölgesinde bir otele tatile gelen Alman turist Björn Fay (31), eşi ile birlikte Manavgat Oymapınar Barajı'nda düzenlenen tura katıldı.

12.07.2014 22:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 Temmuz tarihinde eşi ile birlikte Side bölgesinde bir otele tatile gelen Alman turist Björn Fay (31), eşi ile birlikte Manavgat Oymapınar Barajı'nda düzenlenen tura katıldı. Oymapınar Baraj gölünde düzenlenen tur sırasında verilen yüzme molasında tura katılan tüm turistler gibi Fay da yüzmek için suya girdi. Talihsiz turist suya girdikten kısa bir süre sonra eşi ve diğer turistlerin şaşkın bakışları arasında suya batarak gözden kayboldu.

Alman turistin sudan çıkmaması üzerine Manavgat'tan olay yerine dalgıç çağrıldı. Manavgat'tan gelen dalgıçların aramasından bir sonuç alınamazken, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi su altı ekibi olay yerine gelerek arama çalışması yaptı. Antalya'dan gelen dalgıçların yaptığı aramadan da sonuç alınamazken, arama çalışmalarına havanın kararması ve su içerisinde görüş mesafesinin tamamen ortadan kalkması nedeniyle son verildi.

Yetkililer, Alman turisti arama çalışmalarına Antalya'dan gelecek emniyet, jandarma ve büyükşehir belediyesi ekiplerinin katılımıyla sabahın erken saatlerinden itibaren yeniden başlanacağını belirttiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alman Turist Oymapınar Barajı'nda Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement