Almanlar Çıplaklıkta Birinci - Son Dakika
Güncel

Almanlar Çıplaklıkta Birinci

Almanlar Çıplaklıkta Birinci

Bu yıl futbolda dünya şampiyonu olan Almanya, plaj çıplaklığında da üçüncü kez birinci oldu.

31.07.2014 11:53  Güncelleme: 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternet seyahat acentesi 'Expedia'nın 24 farklı ülkeden 11 bin 165 kişinin verdiği bilgilere dayanarak yaptığı sıralamada, Almanlar çıplaklıkta birinci oldu. Almanlar'ın yaklaşık yaklasık 3'te 1'inin (yüzde 28) en az bir kez çıplak olarak denize girdiği ve güneşlendiği belirtilirken, çıplaklığı dünya genelinde en az sorun yapan ülkenin Almanya olduğu kaydedildi.

AVRUPA AÇIK ARA ÖNDE

Çıplaklığı sorun etmeyen diğer bir ülke; Avusturya. Expedia verilerine göre, Avusturyalılar çıplaklık konusunda Almanlar'la hemen hemen aynı düzeyde yarışıyor. Norveçliler ve İspanyollar yüzde 17 ile üstsüz denize girme konusunda Almanlar ve Avusturyalıları takip ederken, sıralamada Asya ülkeleri Avrupalıların hayli gerisinde kalıyor.

Taylandlıların yüzde 4'ü, Güney Korelilerin yüzde 3'ü, Japonların ise yüzde 2'si çıplak olarak denize girmede sakınca görmüyor.

HİPPİ GELENEĞİNDEN GELİYOR

Almanların çıplaklık konusunda bu kadar rahat olmalarında 60'lı yılların sonunda ortaya çıkan hippi geleneği, Doğu Almanya'da çıplaklığın normal kabul edilmesi ve 80'li ve 90'lı yıllarda hızla yayılan fitness çılgınlığı ve insanların sportif vücutlarını gösterme eğilimi gösteriliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanlar Çıplaklıkta Birinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ali: çıplaklık medenilik olsaydı hayvanlar bizlerden daha medeni olurdu Allah bile hayvanların avret yerlerini kapatmış insan açıklığıyla hayvandan daha aşagıda 47 8 Yanıtla
  • CEYHAN CERİT: gençliğimiz helga yengenin filimleriyle kendini buldu. güzel eserlerdi. 24 10 Yanıtla
  • er: nerde bu almanlar yaww söyleyin bende gidem bi görem :D 18 7 Yanıtla
  • a a a a a a: evet evet anaları don dikmiyo bunlara 12 6 Yanıtla

Advertisement