Almanya'daki Sinema Saldırganının Kimliği Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Almanya'daki Sinema Saldırganının Kimliği Belli Oldu

Almanya\'daki Sinema Saldırganının Kimliği Belli Oldu

Almanya'da sinema salonuna girerek etrafa ateş açan ve güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilen saldırganın Alman vatandaşı olduğu açıklandı.

24.06.2016 15:17  Güncelleme: 16:19

Almanya'nın Hessen eyaletindeki bir sinema salonuna girerek etrafa ateş açan ve güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilen saldırganın Alman vatandaşı olduğu açıklandı. Darmstadt savcılığından yapılan yazılı açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren şahsın Mannheim doğumlu, 19 yaşında bir Alman olduğu ifade edildi.

KURU SIKI TABANCA, SAHTE EL BOMBASI

Ayrıca saldırganın kuru sıkı olduğu belirlenen uzun namlulu silah ve tabancaya sahip olduğu kaydedilen açıklamada, saldırganın yanında sahte el bombası bulunduğu da bildirildi.

Savcılıktan bir sözcü ise saldırının siyasi ya da radikal bir terör motifi olup olmadığı konusunda bir bulguya ulaşmadıklarını belirtti.

ALMAN MEDYASI: ALMAN-İTALYAN VE EŞCİNSEL

Öte yandan Alman medyası, saldırganın Alman-İtalyan ve eşcinsel olduğunu iddia etti.

18 KİŞİYİ REHİN ALMIŞTI

Almanya'nın güneyindeki Vierheim kentinde yerel saat ile 15.00 civarında silahlı bir saldırgan, sinema salonunun da bulunduğu komplekse girmiş ve 18 kişiyi rehin almıştı.

Polis, saldırgana müdahale esnasında kullanılan gazdan etkilenenlerin olduğunu ancak yaralanan kimse bulunmadığını açıklamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Almanya'daki Sinema Saldırganının Kimliği Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Dede: Eger bu kisi yabanci olsaydi emin olun isminden tutunda bütün sülalesine kadar aciklanirdi.. alman oldugu icin ismini bile vermiyor bu ikiyüzlü alman medyasi.. 9 0 Yanıtla
  • Almanya ankara: Eğerki müslüman olsaydi tv ce radyolar bangir bangir 24 saat bağirirlardi islam terörü diye ama alman olunca herkes susukun kaliyor ayni norweçte yaşandiği gibi 6 1 Yanıtla

Advertisement