Almanya'daki Palalı Saldırganı Türk Genci Durdurdu - Son Dakika
Dünya

Almanya'daki Palalı Saldırganı Türk Genci Durdurdu

Stuttgart kentinde palasıyla hamile bir kadını öldüren, ardından da birisi Türk iki kişiyi yaralayan Suriyeli palalı saldırganı, Türk genci arabasıyla çarparak durdurdu

25.07.2016 07:17  Güncelleme: 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Stuttgart kentinde korkunç bir olay yaşandı. Suriyeli saldırgan, palasıyla hamile bir kadını öldürüp, ardından da birisi Türk iki kişiyi yaraladı. Saldırganı, Türk genci arabasıyla çarparak durdurdu.

OLAY TÜRK KEBAPÇIDA YAŞANDI

Olay dün yerel saatle 16.30'da Stuttgart'a bağlı Reutlingen'de, sahibi Türk olan Mangal adlı kebapçıda yaşandı.

HAMİLE KADINI ACIMADAN ÖLDÜRDÜ

Palalı saldırgan, kebapçıya gelerek burada temizlikçi olarak çalışan ve hamile olduğu öğrenilen Polonyalı bir kadını öldürdü. Daha önce kebapçıda çalışan saldırganın, öldürdüğü Polonyalı kadını işten çıkarılmasından sorumlu tuttuğu belirtiliyor.

OTOMOBİLLE ÇARPTI

Palalı saldırgan cinayetin ardından kaçmaya çalıştı ve bu esnada önüne çıkanlara da saldırdı. Büyük panik yaşanırken, saldırgan iki kişiyi yaraladı. Yaralananlardan birinin Türk ve adının Fatih D. (22) olduğu öğrenildi. Fatih D.'nin yüzünden yaralandığı ve ameliyata alındığı belirtiliyor. Polisi de palasıyla kovalayan Suriyeliyi, yakındaki bir restoranın sahibinin yeğeni ve Türk olan Alper Meyvalı arabasıyla çarparak durdurdu.

Almanya\'daki Palalı Saldırganı Türk Genci Durdurdu
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Almanya'daki Palalı Saldırganı Türk Genci Durdurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement