Semih Kaya, Gönderiliyor mu - Son Dakika
Spor

Semih Kaya, Gönderiliyor mu

Galatasaray'ın başkan adayı Alp Yalman, Atletico Madrid'in istediği Semih Kaya için "Gönderelim diyemem ama Galatasaray'ın menfaati için önünü açarız." dedi.

18.10.2014 12:00  Güncelleme: 13:52

Galatasaray'ın başkan adayı Alp Yalman, Sabah gazetesine önemli açıklamalarda bulundu. Yalman, , "Semih gibi altyapıdan yetişmiş bir oyuncuyu 'Gönderelim' diyemem. Ama elbette Semih'in de söz hakkı var. Galatasaray'ın menfaati için önünü açarız" dedi.

"SEMİH'İN ÖNÜNÜ AÇARIM"

Atletico Madrid'in peşinde olduğu iddia edilen Semih Kaya ile ilgili de konuşan Alp Yalman, "Semih gibi altyapıdan yetişmiş bir oyuncuyu 'Gönderelim' diyemem. Ama elbette Semih'in de söz hakkı var. Galatasaray'ın menfaati için önünü açarız."

"AVRUPA RİSKİNİ ORTADAN KALIRACAĞIZ"

Yalman, Mehmet Helvacı'nın Divan Toplantısı'nda dile getirdiği "Galatasaray 2016'da Avrupa Kupaları'na katılamayacak" sözlerini yorumlamasını istedik. "Avrupa riskini ortadan kaldıracağız. Bunun planlamasını yaptık" diyerek röportaja başlayan Yalman, "Ödeme planlarımız hazır. Maddi olarak sıkıntıları ilk planda aşabilecek güçteyiz. 23 milyon Euro civarı paramız hazırlandı. Neler yapacağımızı hesap ederek çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"ŞİŞKİN KADRO HUZUR GETİRMEZ"

Futbol takımını değerlendiren Alp Yalman, önceliğinin transfer olmadığını söyledi ve ekledi: "O kadar şişkin kadro olursa huzuru sağlayamazsınız. Bunun için futbol bilgisine de ihtiyaç yok. Oyuncuların maaşları arasında uçurum olmamalı. Bilgisizce yapılmış transferler söz konusu. Herhangi bir şirkette bu mümkün mü? İşi bilmek yetmiyor, mantığı da bilmek gerek."

Semih Kaya, Gönderiliyor mu
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Semih Kaya, Gönderiliyor mu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • derindeniz: koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş sen bu hataları orda yap biraz zor forma alırsın 4 3 Yanıtla

Advertisement