Alpay Özalan: Sow'u Alana Yanında Promosyon Verir Yollarım - Son Dakika
Spor

Alpay Özalan: Sow'u Alana Yanında Promosyon Verir Yollarım

Alpay Özalan: Sow\'u Alana Yanında Promosyon Verir Yollarım

Alpay Özalan, Sow'un transferi için "Mukavelesi bitecek bir oyuncuya 17 milyon euro veren bir takım varsa ben sadece onu değil yanında promosyon da verir yollarım." ifadesini kullandı.

31.08.2015 09:57  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta müsabakasında Fenerbahçe, Nani'nin frikikten attığı son saniye golüyle Antalyaspor'u 2-1 yendi. Fenerbahçe'ye hayat veren isim iki gol birden atan Nani oldu. Alpay Özalan, Vatan gazetesindeki köşesinde Fenerbahçe'nin galip geldiği maçı yorumlarken sarı-lacivertli takımın artık bireysel yeteneklerle maç kazanmaktan vazgeçmesinin altını çizdi. Fenerbahçe'nin Sow kararını da değerlendiren Alpay, "Mukavelesi bu sezon bitecek bir oyuncuya 17 milyon euro veren bir takım varsa ben sadece onu değil yanında promosyon da verir yollarım." ifadesini kullandı.

"KENARLARI FAZLA KULLANAMADI"

Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında maçın genelinde arzu, istek ve mücadele açısından yüksek tempolu bir performans ortaya koydu. Ancak pozisyon üretmekte sıkıntı çeken Fenerbahçe 3 puanı son saniyede duran toptan kazandı. Fenerbahçe pozisyon üretmekte problem yaşadı çünkü orta sahayı ve defansı göbekte kapalı tutan Antalyaspor'a karşı kenarları fazla kullanamadı. Özellikle Hasan Ali ve Şener'in kenar ortalarını fazla yapamaması bu durumda büyük rol oynadı.

"POZİSYONU YARATAN BA'YDI"

İlk golde Van Persie'nin gerçekten adrese teslim ortası, Nani'nin Timing'i ve bitirici vuruşu güzeldi. Ancak asıl mükemmel olan, gol pozisyonunu yaratan Ba'nın rakibe yakın oynayıp, kazandığı topu Van Persie'ye açmasıydı.

"ÇIKAR DIEGO'YU, AL VOLKAN'I"

Geniş bir kadroya sahip olan Pereria bence oyuncu değiştirmede büyük sıkıntı yaşıyor. Fenerbahçe'nin her önde oynadığı maçta yaptığı oyuncu değişiklikleri takımın vitesini küçültüp temposunu düşürüyor. Fernandao'nun oyundan çıkması son derece yanlış. Madem ki bir hamle yapmak zorundasın, oyuncu değişikliğine ihtiyacın var çıkar Diego'yu, al Volkan'ı. Diego belki maçta en çok topla buluşan oyuncu ama rakip ceza sahası içinde ne bir şutu ne ara pası ne de bir verkaçı var. Nani ve Van Persie'nin bireysel becerileri ile kazanılmış 3 puan Fenerbahçe için çok önemliydi.

"BUGÜN NANI YARIN VAN PERSIE ALIR AMA..."

Fakat asıl soru şu; Fenerbahçe daha ne kadar daha bireysel yeteneklerle maç alacak? Bugün Nani yarın Van Persie alır. Ama bir an önce Fenerbahçe'nin takım oyununu sahaya iyice yerleştirmesi gerek.

"SOW'U ALANA PROMOSYON VERİRİM"

Fenerbahçe'nin Sow'la ilgili kararı çok yerinde. Fenerbahçe'ye kattıkları tartışılmaz. İyi bir oyuncu. Ancak mukavelesi bu sezon bitecek bir oyuncuya 17 milyon euro veren bir takım varsa ben sadece onu değil yanında promosyon da verir yollarım. Yalnız şunu söylemeliyim ki Nani gibi Van Persie gibi Eto'o gibi dünya yıldızlarının ülkemde mücadele etmeleri beni çok mutlu ediyor. Eto'o saha içinde oyun bilgisi olarak, kariyer olarak gerçekten muhteşem bir oyuncu. Dün akşam etkisizdi. Bunun nedeni Kjaer'in ona yakın oynayıp iyi pozisyon almasıydı.

Son Dakika Spor Alpay Özalan: Sow'u Alana Yanında Promosyon Verir Yollarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • nani: ne diyorsun değişik senide biliyoruz 18 0 Yanıtla
  • xxx: parasız kalmış çenesi açılmış ona buna laf atmaya başlamış. bizim medyada pay alıyor herhalde habire haberlerini yayınlıyorlar peeeeeeeeeeeeeeeeh eskidi bu moda yaw geliştirin kendinizi biraz 8 0 Yanıtla
  • :): alpay zamaninda Milli takimi hatalarinla az yakmadin....simdi gecmissin utanmadan konusuyorsun...bence sen siradan oyuncu bile degildin 6 0 Yanıtla
  • sfd: futbolun eski emektar oyuncuları bu sitelerde alay konusu olmayın takm çalıştırın onu sok bunu çıkar demekle olmuyor 6 0 Yanıtla
  • tırı vırı : sende yorumcu oldunya vah vah vah 4 1 Yanıtla
  • adm: Sow hakkında okey ama senin futbolculugunda pek parlak değildi be alpay 5 0 Yanıtla
  • tufan: konuşmus balkabağı 3 2 Yanıtla
  • raş: alpay fenerin işine karışcak kadar beyin olsa sende gider bir takım çalıştırırsın 3 1 Yanıtla
    adm: Kalitesi yokki bildiğin kalas 1 0
  • fblinyoo: nani içinde ikinci krasiç dedin adam senin futbol hayatında attığın golü iki haftada attı. 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement