Alperen Maganda Kurşunuyla Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Alperen Maganda Kurşunuyla Yaralandı

Alperen Maganda Kurşunuyla Yaralandı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 15 yaşındaki Alperen Yaylak, asker uğurlama konvoyundan tabanca ile açılan ateş sonucu yaralandı.

10.08.2015 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 15 yaşındaki Alperen Yaylak, asker uğurlama konvoyundan tabanca ile açılan ateş sonucu yaralandı. Şans eseri ölümden dönen Alperen Yaylak, tedavinin ardından hastaneden taburcu olurken, baba Muharrem Yaylak magandaların yakalanması için Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulundu.

Olay 4 Ağustos günü Darıca Pirireis Mahallesi Bağdat Caddesi A Blok No: 18'deki binada meydana geldi. Binanın teras katında asker uğurlamak için oluşturulan konvoyu izleyen Alperen Yaylak biranda ağzında bir acı hissetti. Ağız kısmından kanlar geldiğini fark eden Alperen Yaylak gözyaşları içersinde ailesinin yanına koştu. Konvoydan açılan ateş sonucu yaralandığını anlayan ailesi hemen çocuklarını hastaneye götürdü. Şans eseri ölümden dönen çocuğun ailesi tabanca ile havaya ateş açan magandaların bulunması için polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

TERASTAN BAKARKEN VURULDU

Oğlunun terasta asker uğurlamasını izlerken vurulduğunu söyleyen Muharrem Yaylak, "4 Ağustos 2015 Salı günü oğlum Alperen Yaylak evimizin teras katından asker uğurlama konvoyunu izlerken gece 23.15 sıralarında siyah bir otomobilden şoför tarafından bir şarjörü boşaltılırken oğluma kurşun isabet etti. Mermi 5 tane azı dişini kırarak kulağının altından çıkmış. Askere giden ailenin evinin önünde 6-7 tane boş kovan bulundu" dedi.

'ATEŞ EDEN KİŞİ MUTLAKA BULUNMALI'

Havaya ateş açarak oğlunun yaralanmasına neden olanlar hakkında Darıca Emniyet Müdürlüğü'nde şikayetçi olan Muharrem Yaylak, "Darıca'da oturduğum eve 1,5 ay kadar önce taşındım. Olaydan önce Cumartesi ve Pazar günü evimizin karşısında ki üç katlı binanın bahçesinde davullu zurnalı asker eğlencesi vardı. Zaten o gece silahla havaya ateş ettiler. Olayın olduğu günde asker konvoyunda 6-7 kez ateş açıldığını duydum.  Oğlum şans eseri ve büyük bir mucize sonucu ölümden döndü. Ancak ölebilir ve bize büyük acılar yaşatabilirdi. Bundan dolayı silahla havaya gelişi güzel ateş açan ve insanların canına kast eden bu şahısların adalet önüne çıkarılmasını bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOGRAFLI - Darıcakocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alperen Maganda Kurşunuyla Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement