Alperen Ocakları Kayseri İl Başkanı Mahmut Cömert Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Alperen Ocakları Kayseri İl Başkanı Mahmut Cömert Açıklaması

Alperen Ocakları Kayseri İl Başkanı Mahmut Cömert Fransa’da meydana gelen terör saldırısını değerlendirdi.

15.11.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alperen Ocakları Kayseri İl Başkanı Mahmut Cömert Fransa'da meydana gelen terör saldırısını değerlendirdi.

Kayseri Cumhuriyet Meydan'ında düzenlenen basın açıklamasında konuşan Alperen Ocakları Kayseri İl Başkanı Mahmut Cömert "Fransa'da meydana gelen terör olayı neticesinde 120 ye yakın insan hayatını kaybetmiştir. Batının kendi türettiği terörün bir gün kendisini vuracağını hesaplamaması çok acı" dedi.

Terörün en büyük destekçisinin Avrupa olduğunu vurgulayan Cömert "Bugün dünyanın 4 tarafında terör neticesinde Müslüman ve Türkler katledilirken sessiz kalan Avrupa kendisine karşı yönelen ilk kurşunda dünyayı ayağa kaldırıp intikam yemini etmektedir. Unutmayalım ki bu terörün tek sebebi Avrupa'dır. Bu olayları İslam'ı düşman göstermek için kendilerinin düzenlediğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Teröre karşı hep birlikte durulması gerektiğini savunan Cömert "Dindaşımız ve soydaşımız dünyanın her yerinde her gün terör olayları nedeniyle hayatını kaybediyor. Biz sizin teröristiniz kötü bizim teröristimiz iyi demiyoruz. Teröre karşı ülkemiz büyük bir mücadele veriyor. Bu mücadele de bizi yalnız bırakan hatta bu terör örgütünü destekleyen Avrupa bunun cezasını yine kendi görüyor. Biz bu olaya insani açıdan yaklaşıyoruz içlerinde 1 tane dahi Müslüman varsa, 1 tane dahi Türk varsa, 1 tane dahi iyi niyetli insan varsa onun acısı bizim acımızdır. Teröre karşı herkesi birlikte olmaya davet ediyorum" ifadesini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alperen Ocakları Kayseri İl Başkanı Mahmut Cömert Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement