Altaç Mahalle Temsilcileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Altaç Mahalle Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Altaç Mahalle Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Sur ilçe mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.

23.01.2014 15:05

Yaklaşan yerel seçimler için çalışmalarını sıklaştıran Ak Parti İl Başkanlığı, Mahalle temsilcileriyle görüşmelerini sürdürüyor. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Merkez Sur İlçesi Mahalle Temsilcileriyle bir araya geldi.

"DİYARBAKIR'IN KADERİNİN ARTIK DEĞİŞME ZAMANI GELMİŞTİR"

Sur ilçe Başkanlığındaki toplantıda konuşan Altaç, mahalle temsilcilerine büyük önem verdiklerini kaydetti. Temsilcilere hitaben Altaç, 30 Mart 2014'de yapılacak olan mahalli idareler seçiminin Diyarbakır ilinin kendileri için çok önem taşıdığını belirterek, "Bulunduğumuz her ortamda, gittiğimiz her yerde şunu söylüyoruz, biz bu seçimlere iddialı hazırlanıyoruz ve başarılı olacağız. Mahalle temsilcilerimize büyük iş düşüyor. Diyarbakır'ın kaderinin artık değişme zamanı gelmiştir. Sahada halkımızla beraber sizlerin de desteği ile daha da arttırtarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlerin bize vereceği destekle 30 Mart bizim için daha kolay olacaktır. Bizler sizinle bir vücudu oluşturuyoruz" dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZI GELECEĞE GÖRE İNŞA EDİYORUZ"

Ak Parti'de birlik ve beraberlik ruhunun olduğunu anlatan Altaç, çalışmalarını geleceğe göre inşa ettikleri söyledi. Altaç, "Bugüne kadar hep birlikte birçok başarıya imza attık. Bundan sonra daha çok çalışarak, birçok başarılı projelere hep birlikte imza atacağız Diyarbakır için ne gerekiyorsa sizlerle el ele verip onu yapacağız" diye konuştu.

Toplantıya katılan mahalle temsilcilerinin görüşlerinin son derece önemli olduğunun altını çizen Altaç, katılımdan dolayı mahalle temsilcilerine teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Altaç Mahalle Temsilcileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement