Altay: "100 Bin TL Getir Tahir'i Götür" - Son Dakika
Güncel

Altay: "100 Bin TL Getir Tahir'i Götür"

Altay: "100 Bin TL Getir Tahir\'i Götür"

Spor Toto Kırmızı Grup takımı Altay, sezon başında büyük umutlarla Ümraniyespor'dan transfer ettiği, ancak performansıyla hayal kırıklığı yarattığı için ilk yarı bitmeden kadro dışı bırakılan Tahir Kurt'un bonservis bedelini 100 bin TL olarak belirlendi.

30.12.2014 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Kırmızı Grup takımı Altay, sezon başında büyük umutlarla Ümraniyespor'dan transfer ettiği, ancak performansıyla hayal kırıklığı yarattığı için ilk yarı bitmeden kadro dışı bırakılan Tahir Kurt'un bonservis bedelini 100 bin TL olarak belirlendi.

Tahir'e 2'nci Lig Beyaz Grup'ta lider olan eski kulübü Ümraniyespor'un yanı sıra Kırmızı Grup'ta play off mücadelesi veren Nazilli Belediyespor ve 3'üncü Lig'de zirveye oynayan bazı takımların talip olduğu öne sürüldü. Yönetimin ortak kararıyla kadro dışı bırakılan 25 yaşındaki santrforun kulüp bulamaması halinde takımda kalabileceği öğrenildi.

Başkan vekili Sadettin Ünlü, "Benim oyum Tahir'in kalmasından yana. Geçen sezon 22 gol atmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Çok talibi var ancak istediğimiz bedeli ödemek zorundalar. Devre arasında golcü bulmak zor, kalırsa kendini kanıtlayacağına inanıyorum" dedi. Altay, 2 Ocak'ta Antalya'da kampa girecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay: '100 Bin TL Getir Tahir'i Götür' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement