Altay'da Koşukavak'tan İsyan - Son Dakika
Güncel

Altay'da Koşukavak'tan İsyan

Göztepe derbisinde hakem Sarper Barış Saka tarafından tribüne gönderildiği için tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedilen Altay teknik direktörü Yalçın Koşukavak, isyan etti.

20.02.2015 13:05

Göztepe derbisinde hakem Sarper Barış Saka tarafından tribüne gönderildiği için tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedilen Altay teknik direktörü Yalçın Koşukavak, isyan etti.

Gümüşhane deplasmanında sahaya çıkamayacak olan Yalçın Koşukavak, sadece çizgi ihlali yaptığını belirtti, "Asla kötü söz sarfetmedim. Skoru dengelemeye çalışan hakem, Metin Diyadin'den sonra beni de tribüne yollayıp kulübede de dengeyi sağladı. Karar öncesi ihtar bile edilmedim" dedi. Hakeme, "Bu kadar ucuz olmamalıydı" dediğini ifade eden Yalçın Koşukavak, "Bu durumda 1 maçtan fazla ceza gelirse tepkim farklı olur" yorumunda bulundu.

Bu hafta oynayacakları Gümüşhanespor müsabakasının Göztepe derbisinden daha da zor geçeceğini vurgulayan Yalçın Koşukavak, "Enerjimi takımıma yansıtmam gereken bir dönemde tribüne çıkacağım. Ancak futbolcularım aynı karakterli oyunu gösterirse tribünde olmam bir şeyi değiştirmez. Takım ruhunu yakaladık. Gümüşhane'den puanla döneceğiz" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Koşukavak'tan İsyan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement