Altay'da Özkan ve Ferit Tamam - Son Dakika
Güncel

Altay'da Özkan ve Ferit Tamam

Altay\'da Özkan ve Ferit Tamam

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda Bugsaşspor'la karşılaşacak Altay'da transfer yasağını kaldırmaya çalışan yönetim savunma için iki oyuncuyla söz kesti.

15.01.2015 11:22

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda Bugsaşspor'la karşılaşacak Altay'da transfer yasağını kaldırmaya çalışan yönetim savunma için iki oyuncuyla söz kesti. Siyah beyazlılar, altyapıda yetişip 3 sezon sonra Altay'a geri dönen Özkan Serbest ve Yeni Malatyaspor'dan aynı mevkideki oynayan Ferit Cömert'le prensip anlaşmasına vardı. Sezon başında 1461 Trabzon'da kiralık oynayan 28 yaşındaki Özkan, 11 maçta 2 kez rakip fileleri sarstı. 31 yaşındaki Ferit ise takımında 10 kez forma şansı buldu. Bayrampaşalı stoper Evren Kürkçü'yle ise maddi konularda anlaşma sağlanamadı.

Altay, yarın 101'inci kuruluş yıldönümünü kutlayacak. Altay 1914 Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen kutlamalar Alsancak Stadı'nda gerçekleştirilecek. Depremde yıkılma riski taşıdığı gerekçesiyle sezonun başlamasına günler kala maçlara kapıtılan emektar stada sahip çıkmak için böyle bir karar alan taraftarlar, kulübün kuruluş yılı 1914'e ithafen, saat 19.14'te meşaleler yakarak renkli görüntüler oluşuturacak. Siyah beyazlılar, eski ve yeni tüm yöneticileri kutlamalara davet etti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Özkan ve Ferit Tamam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement