Altay'da Temlik Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Altay'da Temlik Çağrısı

Sportif ve ekonomik açıdan zor günlerin geçiren Altay'ın genel kurulunda başkan adayı çıkmaması üzerine yönetim yetkilerini üstlenen Kongre Divanı Başkanı Cihangir Marmara, eski başkanlara, "Temlikleri kaldırın" mesajı verdi.

08.05.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sportif ve ekonomik açıdan zor günlerin geçiren Altay'ın genel kurulunda başkan adayı çıkmaması üzerine yönetim yetkilerini üstlenen Kongre Divanı Başkanı Cihangir Marmara, eski başkanlara, "Temlikleri kaldırın" mesajı verdi. Marmara, 18 Mayıs'taki kongre öncesi endişeli olduklarını ifade ederek, "Bu engeller ve belirsizlikler yüzünden aday çıkması çok zor. Kulübün önünü açmak, eski başkan ve yöneticilerin boynunun borcudur. Temlikler tamamen ya da geçici olarak kaldırmalı" dedi. Altay'da Melih Tunç Tandoğan, Niyazi Konuşmaz ve Aslan Savaşan yönetiminin yaklaşık 3 milyon TL temliği bulunuyor.

Diğer yandan 18 bin TL'lik borç yüzünden Gaziemir Tesisleri'nin elektiriğinin kesilme tehlikesi kısmi ödeme yapılarak geçici olarak önlendi. Borcun gecikme faiziyle 22 bin 500 TL'ye yükseldiği bildirilirken, yapılan çağrılar sonrası camianın 13 bin TL toplayabildiği kaydedildi. Eski Başkan Ahmet Taşpınar'ın 10 bin TL, Altay Sosyal Dayanışma Derneği ve Altay 1914 Taraftarlar Derneği'nin 1000'er TL, Avukat Namık Marmara ve Avukat Çağdaş Karabaş'ın ise 500'er TL katkı koyduğu açıklandı. Elektrik borcunun ödenmesi için verilecek ek sürenin pazartesi günü belli olacağı ifade edildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Temlik Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement