Altay'ın Değil İzmir'in Maçı - Son Dakika
Güncel

Altay'ın Değil İzmir'in Maçı

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta tutunamayarak tarihinde ilk kez 3'üncü Lig'e düşen Altay'da 29 Nisan'da yapılacak genel kurul öncesi kulübün geleceğinin masaya yatırıldığı başkanlar zirvesinde, ligin son haftasında oynanacak Bandırmaspor maçının da gündeme geldiği öğrenildi.

23.04.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta tutunamayarak tarihinde ilk kez 3'üncü Lig'e düşen Altay'da 29 Nisan'da yapılacak genel kurul öncesi kulübün geleceğinin masaya yatırıldığı başkanlar zirvesinde, ligin son haftasında oynanacak Bandırmaspor maçının da gündeme geldiği öğrenildi. Lider Göztepe'nin bu hafta şampiyonluğunu ilan edememesi durumunda düğümün son hafta çözüleceğini belirten eski başkanlar, "Bu karşılaşma bizim için onur maçı olacak. Bandırmaspor'u yenip Göztepe'nin şampiyon olması için ne gerekiyorsa yapacağız" dediler.

Başkanlar zirvesine önderlik eden eski Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Bandırmaspor randevusu için, "Altay'ın değil, İzmir'in maçı" ifadesini kullanırken, camianın bu müsabaka için kenetlenmesini istedi. "Umarım Göztepe pazar günü ipi göğüsler ve iş son haftaya kalmaz" diyen Özgener "Eğer düğüm çözülmezse, Altay'ın son hafta Bandırmaspor'u yenmesi için eski başkanlar olarak seferber olacağız. Antrenmanları izleyip futbolculara moral vereceğiz, ayrıca galibiyeti süper primle ödüllendireceğiz" ifadesini kullandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'ın Değil İzmir'in Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement