Altayoğlu'nun, Engelsiz Yaşam Derneğini Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Altayoğlu'nun, Engelsiz Yaşam Derneğini Ziyareti

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Hayrabolu Engelsiz Yaşam Derneğini ziyaret etti.

03.12.2016 16:18

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Hayrabolu Engelsiz Yaşam Derneğini ziyaret etti.

Altayoğlu, belediye başkan yardımcıları ile birlikte Engelsiz Yaşam Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Erdem Özcan ile bir süre görüştü.

Altayoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, toplumdaki dezavantajlı grupların belediye ile birlikte birçok projeyi hayata geçirebileceklerini söyledi.

Engellilerin belediye hizmetlerinden maksimum düzeyde yararlanması için görüş alışverişinde bulunacaklarını belirten Altayoğlu, "Engelli yurttaşlar da dahil olmak üzere kentteki tüm dezavantajlı gruplarla işbirliği içerisinde olmayı sürdürerek, onlarla ortak projeler geliştireceğiz. Sizleri engelli olarak görmüyoruz. Sizlerle her zaman diyalog içerisinde olacağız. Önemli olan beyinlerdeki engelliliğin kaldırılmasıdır. Unutulmasın ki herkes bir engelli adayıdır: " dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Altayoğlu'nun, Engelsiz Yaşam Derneğini Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement