Altınkum'da Binalara Makyaj - Son Dakika
Güncel

Altınkum'da Binalara Makyaj

Altınkum\'da Binalara Makyaj

Didim Belediyesi'nin hazırladığı 'Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma Projesi' çalışmaları kapsamında binaların dış cephelerinde tadilat çalışmalarına başladı.

12.01.2015 15:41  Güncelleme: 14:26

Aydın'ın Didim İlçe Belediyesi tarafından Altınkum Yalı Caddesi için hazırlanan 'Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma Projesi' çalışmaları kapsamında belediye ekipleri, binaların dış cephelerinde tadilat çalışmalarına başladı.

Altınkum'un liman girişinden başlayan tadilat çalışmalarını CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay da izledi. Çalışmalar kapsamında caddedeki işletmelerde dış cephelerinde bulunan tabelalar ile pergoleler kaldırıldı. Çalışmalar sırasında herhangi bir olay yaşanmadı.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, yaptıkları çalışmanın Altınkum'u sağlıklılaştırma ve güzelleştirme çalışması olduğunu söyledi. Belediye ekipleri ile esnafın birlikte çalıştığını belirten Atabay şöyle dedi:

"Altınkum'u halkımız ve esnafımızla birlikte güzelleştireceğiz. Çalışmalarda bugün temizlik ve projeye uymayan unsurları ortadan kaldırmaya başladık. Daha sonrasında gelecek olan yeni model pergolelerimiz ile güzelleştirme ünitelerimiz var. Çalışmaları mümkün olduğu kadar hızlı tamamlayıp sezona yetiştireceğiz. 2015 turizm sezonunda tertemiz, pırıl pırıl, daha sağlıklı ve daha kabul edilebilir bir Altınkum'u hep beraber gezeceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınkum'da Binalara Makyaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement