Altınordu Bu Sezon İkinci Kez 4 Gol Attı - Son Dakika
Güncel

Altınordu Bu Sezon İkinci Kez 4 Gol Attı

Ptt 1'inci Lig'de düşme hattında yer alan Kayseri Erciyesspor'u evinde 4-2 mağlup ederek 41 puana ulaşan Altınordu, 23 hafta sonra rakip fileleri 4 kez sarstı.

24.04.2016 11:51

Ptt 1'inci Lig'de düşme hattında yer alan Kayseri Erciyesspor'u evinde 4-2 mağlup ederek 41 puana ulaşan Altınordu, 23 hafta sonra rakip fileleri 4 kez sarstı. Son olarak 8'inci haftada Adanaspor'u deplasmanda 4-2 mağlup eden kırmızı lacivertliler bu sezon 2'nci kez aynı başarıyı göstermiş oldu.

Ligin ilk yarısında deplasmanda 4-1 kaybettiği Kayseri Erciyesspor'dan rövanşı 4-2 ile aldı. Altınordu bitime 3 hafta kala ilk 6 yarışında umut tazeledi. Geçen sezon ligde 60 golle en skorer 3'üncü takım olan kırmızı lacivertliler, bu sezon 31 maçta 33 gol kaydedebildi.

Kayseri Erciyesspor karşısında taraftarına gol ziyafeti çektiren Altınordu'da forvet Göksu'nun performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü. Geçen hafta Alima Yeni Malatyaspor deplasmanındaki 1-0'lık galibiyeti getiren golü atan tecrübeli futbolcu, dün 2 kez daha rakip fileleri sarsarak gol sayısını 8'e çıkarırken, bir de asistle alkış topladı.

Son 3 maçta Şanlıurfaspor (D), Adana Demirspor (D) ve Karşıyaka ile oynayacak Altınoordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Beklediğimiz galibiyetler geç geldi; ancak halen play off şansımız sürüyor. Yarışı bırakmayacağız" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu Bu Sezon İkinci Kez 4 Gol Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement